Mile Kekin objavio spot za pjesmu ‘Takav par’

Mile Kekin je objavio videospot za pjesmu “Takav par”, treći singl s njegovog drugog samostalnog albuma “Kuća bez krova” koji je objavljen prošle sedmice.

“To je pjesma o njoj, meni i ovim vremenima. (Da , naravno da ima i politike)”, najavio je Kekin ovu pjesmu.

Tekst i muziku potpisuje Mile Kekin, a aranžman Danko Krznarić. Za režiju je bio zadužen Filip Filković, a spot su snimili Bojan Pahljina i Denis Mujadžić Denyken u studiju RSL- Novo Mesto i studio Present.

“Rekoh Filcu da snimi spot za ‘Takav par’, a on je snimio cijeli film koji prati odrastanje jednog ‘Takvog para’. Zato ćete u ovom uratku vidjeti i miliciju i policiju, pikule i dronove. U spotu su iskorišteni prve komšije, muzikanti, ali i djeca iz vlastitog uzgoja plaćeni hamburgerima”, rekao je Mile Kekin.

Glavne i sporedne uloge u novom spotu Mile Kekina imali su Korina Lazo, Vito Kekin, Zlata Cetina Terzić, Pavle Letić, Žina Petrović, Milovan Kavšek, Miša Kekin, Jan Lazo, Andrija Lazo, Marko Bregant, Danko Krznarić, Mihovil Pirnat, Davor Halambek i Milan Kekin.

Pjesmi “Takav par” prethodili su singlovi “Atlas” i “Reno 4”. Ipak, najveću pažnju dobila je saradnja s Bajagom u pjesmi “Atlantida” za koju Mile kaže da je “pjesma o nama iz plemena Azri”.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *