Gunsi ne rade pjesmu za novi ‘Terminator’ film

Guns N’ Roses ne snimaju novu pjesmu za Terminator: Dark Fate.

Vijest je potvrdio gitarist benda, Slash, koji je u intervjuu za Sirius XM izjavio: “Ne radimo ništa za Terminator film. Te glasine krenu i dobije neki svoj “život”. Ali tu nema ništa, dakle ne radimo ništa za soundtrack.”

Glasine su krenule nedavno kada je australijska podružnica fan cluba objavila da je Slash navodno viđen kako ide do Axla da snime pjesmu.

Možda je ovo samo da “zametne tragove”, da bude veliko iznenađenje za fanove, pa možda da sačekamo dolazak filma u kina 1. novembra?

S druge strane, Slash je rekao kako bend radi na novom albumu.

“Svi znaju da radimo na novom materijalu, što je veoma uzbudljivo, i to nam je sada primarni fokus.” – izjavio je Slash te dodao: “Na kraju krajeva, mislim da svi želimo da objavimo album u cjelosti. Mi se nismo promijenili po pitanju toga. Sada postoji neki drugi način izbacivanja muzike… Mislim, uvijek su postojali singlovi, ali sada se na album gleda nekako drugačije. Sada je to Divlji zapad i ne postoji formula za objavu izdanja. Ipak, na kraju cijele priče, objavit ćemo album u cjelosti.”

Dok čekamo novi album, Gunsi krajem mjeseca kreću na turneju po SAD-u, pa ukoliko živite na tom području, Axla i ekipu možete pogledati u ovim gradovima.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *