Frenkie najavio koncert u Sarajevu

Frenkie je objavio datum prve koncertne promocije njegovog novog albuma. Bit će ovo ujedno i njegov prvi samostalni koncert nakog dugo vremena na kojem će po prvi put izvesti numere s albuma “Stari Frenkie“.

Proteklih godina Frenkija smo gledali u sastavu sa Kontrom i Indigom sa kojima je snimio i objavio tri zajednička albuma, da bi krajem godine iznenadio svoje slušaoce novim solo albumom.

Na albumu je ugostio poznata imena regionalne hip hop scene među kojima su Vojko V, Smoke Mardeljano, Krešo Bengalka i Arot, a objavio je i četiri video spota.

“Radujem se ovom koncertu i jedva čekam da predstavim nove pjesme publici uživo. Reakcije na album su bile izrazito pozitivne i sad je vrijeme da vidimo kako će to izgledati uživo”, rekao je.

Dodao je da mu je drago da se kulturni eventi vraćaju te da će sudeći prema pozivima koje ima, ove godine imati brojna gostovanja.

“Na bini sa mnom će kao uvijek biti Kontra, Indigo i Soul, ali i specijalni gosti koje ćemo uskoro najaviti. Osjetim veliku tremu jer ću izvoditi nove pjesme, ali i neke sa mojih prijašnjih albuma. Na bini će biti istinski stari Frenkie”, izjavio je bosanskohercegovački reper.

Koncert se održava 26. marta u sarajevskom klubu Trezor, a karte se od danas mogu kupiti u Royal With Cheese Storeu (Branilaca Sarajeva 47) po cijeni od 10 KM.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *