Frenkie, Kontra i Indigo objavili video za pjesmu ‘Monopol’

Jedna od omiljenih rep ekipa iz regiona, Frenki, Kontra, Indigo, jučer je na svom YouTube kanalu premijerno prikazala spot za pesmu „Monopol“, koja se našla na albumu „20/20, predstavljenom na samom kraju prošle godine. Osim što je naišla na sjajne reakcije fanova, ova numera jedna je od omiljenih i reperima, kako kažu.

„Ovo je naš četvrti video spot sa aktuelnog albuma „20/20“ i prezadovoljni smo kako izgleda. Naši burazeri Nine studio su odradili vrhunski posao i savršeno uboli atmosferu pjesme. „Monopol“ je ujedno i jedan od naših favorita sa albuma i na koncertu u Sarajevu se pokazalo da je i publici draga. Smatramo da će ona dugo biti dio našeg koncertnog repertoara. Nadamo se da će se video spot svidjeti gledaocima i da će na slijedećem koncertu, kada sve ovo prođe, reakcija na „Monopol“ biti još bolja. Još jednom hvala Nine ekipi na odličnom stotu i hvala svima koji će pogledati i podržati“, kažu momci.

Album „20/20“ Frenkie, Kontra, Indigo predstavili su u decembru prošle godine, nakon što su na njemu vrijedno radili u Los Anđelesu. Album koji kombinuje fundamentalne elemente repa sa modernim zvukom broji 12 numera, među kojima i današnji „Monopol“.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *