Florence + the Machine obilježavaju 10 godina albuma ‘Lungs’

U srijedu je bilo tačno 10 godina otkad je svjetlo dana ugledao debitantski album skupine Florence + the Machine ‘Lungs’! Ko bi rekao da je prošlo već desetljeće – i to kakvo desetljeće za Florence Welch i njene mašine! Kako bi proslavili ovu jubilarnu brojku, skupina je kreirala kolekcionarsko reizdanje albuma, koje će uključivati i tri neobjavljene pjesme!

Naslova „Lungs (10th Anniversary Edition)“, ovo specijalno reizdanje bit će objavljeno 16. augusta, u različitim fizičkim formatima (1LP obojani vinil, 2LP Box Set, kazeta) te u digitalnom obliku. Fanove će sigurno obradovati informacija kako će različite verzije reizdanja sadržavati bogatu kolekciju B-strana singlova, rariteta i već spomenute tri neobjavljene pjesme u demo-obliku! Dvije od tih pjesama –  „My Best Dress“ i „Donkey Kosh“ već su od danas dostupne za slušanje, putem digitalnih muzičkih platformi.

Za LP izdanje s bonus materijalima Florence Welch je sama birala pjesme koje će naći na tom formatu, a koje do sada nisu bile objavljene na vinilu, što uključuje rijetku akustičnu snimku izvedbe pjesme „My Boy Builds Coffins“ i cover „Oh! Darling“, izveden u Abbey Road studiu. Uz to, vinilna kolekcija bit će popraćena razglednicama te do sada neobjavljenim fotografijama iz „Lungs“ ere skupine.

U proteklom desetljeću Florence + the Machine objavili su četiri iznimna i nagrađivana studijska albuma – „Lungs“ (2009.), „Ceremonials“ (2011.), „How Big, How Blue, How Beautiful“ (2015.) i „High As Hope“ (2018.), s kojima su osvojili publiku i kritiku diljem svijeta. Svoju glazbu predstavili su diljem svijeta, a među brojnim koncertnim postajama našao se i Zagreb, 2016. godine, kada je skupina održala fenomenalan nastup na INmusic festivalu!

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *