4 razloga zašto trebaš ići na OK Fest

Još dva dana nas dijele od novog izdanja OK Festa. Festival koji je drugačiji od drugih, svoj peti rođendan slavi u stilu, velike regionale i svjetske zvijezde dolaze na Tjentište sa zadatkom da na tri festivalska stage-a tokom tri festivalska dana zabavljaju raju iz cijele Bosne i Hercegovine i regiona. Naša ekipa i ove godine će biti na festivalu, a mi ti donosimo 4 razloga zašto da se družiš s nama na ovogodišnjem OK festu.

Rudimental i Stereo MC's među glavnim headlinderima

Ako Hladno pivo, Elemental, S.A.R.S, Gibonni, Ritam Nereda nisu dovoljan razlog da posjetiš Tjentište ove godine, onda sigurno jesu Rudimental i Stereo MC's. Sa preko 30 godina iskustva, Stereo MC's znaju kako napraviti dobru zabavu, stoga garantujemo da će biti pakleno prvu noć festivala. Rudimental sa svojim DJ setom zatvaraju festival u nedjelju 8. jula i za očekivat da će promovisati svoj predstojeći album, Toast to Our Differences koji izlazi 7. septembra.

After party do ranih jutarnjih sati

Ono o čemu se najviše priča poslije svakog OK festa, jesu njihovi legendarni after partiji do ranih jutarnjih sati. Vukašin in Irie FM-a, Remi, Mika the Kawiar, Sergej Trifunović i Vasil Hadžimanov će se pobrinuti da nema spavanja u kampu dok sunce ne svane.

Jutra u OK kampu

A nema ništa ljepše nego zoru dočekati na Tjentištu s pogledom na predivnu prirodu kojom se ovaj dio Bosne i Hercegovine može pohvaliti. Nedaleko od samog kampa nalazi se spomenik Bitke na Sutjesci koji svakako vrijedi posjetiti, a također nekih 10 km od kampa prostire se prašuma Perućica kao i najviši vrh BiH, Maglić.

OK avantura

A ekipa koja stoji iza festivala pobrinula se da ova mjesta budu redovono posjećena tokom ova tri festivalska dana. Tako da možete očekivati planinarske ture do Trnovačkog jezera u Crnoj Gori preko Prijevoja. A ako pak niste ljubitelj planinarenja, a srce vam više kuca za vodete sportove, i tu ekipa iz OK festa ima rješenje za vas. Rafting po rijeci Tari smatra se za jednim od najboljih u ovom regionu i svakako vam preporučujemo da odete.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *