Zack Snyder i Netflix predstavili trailer filma ‘Army of the Dead’

Zack Snyder i Netflix su predstavili trailer novog filma Army Of The Dead.

Riječ je o novom filmskom izdanju Snydera, koji je kreirao priču, a osim režije je i napisao scenarij sa Shayom Hattenom i Jobyjem Haroldom. Trailer filma pogledajte na dnu stranice, a film na Netflix stiže 21. maja.

Od režisera Zacka Snydera (300, Watchmen, Zack Snyders Justice League), stiže novi film, čija se radnja odvija nakon izbijanja zombi apokalipse, koje je Las Vegas ostavila u ruševinama i zazidanog od ostatka svijeta. Kad se Scottu Wardu (Dave Bautista), bivšem heroju zombi rata koji sada prevrće hamburgere na periferiji grada koji sada naziva domom, priđe šef kasina Bly Tanaka (Hiroyuki Sanada), krajnji je prijedlog: provaliti u grad zombija gdje će preuzeti 200 miliona dolara koji se nalaze u trezoru ispod kasina, prije nego što je vlada za 32 sata baci nuklearke na zombi grad. S malo preostalog za izgubiti, Ward preuzima izazov, okupljajući grubi tim stručnjaka za pljačku.

Osim Dave i Hiroyukija, u filmu se pojavljuju Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana de la Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Tig Notaro, Raúl Castillo, Huma Qureshi, Samantha Win, Michael Cassidy, Richard Cetrone te Garret Dillahunt.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *