Who See objavili novi spot

Dvije godine nakon objavljivanja albuma ‘Pamidore’ crnogorski hip-hop duo Who See riješio je da publiku obraduje novim materijalom još jednom u izdanju izdavačke kuće Lampshade Media. Prvi singl kojim ovaj dvojac prezentuje svoj novi projekat zove se ‘Đedovina‘ i spot za isti možete već sada pogledati na dnu stranice.

Pjesma ‘Đedovina’ predstavlja nešto po čemu je Who See karakterističan – vickasti i unikatni osvrt na političko i ekonomsko stanje kako u Crnoj Gori, tako i na cijelom Balkanu. Cijelu atmosferu pjesme upotpunjuje i crno-bijeli video za koji je, kao i za većinu prethodnih bio zadužen Mario Đorđević Noyz koji čini jednu polovinu sastava Who See.

“Spot je snimljen u selu Sasovići (iznad Zelenike/H. Novog). Tematski smo se trudili da kroz ruralnu estetiku obradimo, već neko vrijeme, veoma aktuelnu temu koja, kako u Crnoj Gori, tako i u regionu, predstavlja svojevrstan rebus i još jedan povod za međugeneracijski razdor i porodične trzavice” – izjavili su članovi benda Who See o svom novom singlu.

Novi singl je ujedno i najava petog studijskog albuma crnogorskih repera na kojem su najavili blagi zaokret u zvuku kao i saradnju s nekim od najaktuelnijih aktera urbane regionalne pop i hip-hop scene.

Prethodni album ‘Pamidore’ je sastavu Who See donio veliki regionalni uspjeh koji je pratilo mnoštvo kako festivalskih, tako i solo nastupa. Kao najveći hitovi s albuma izdvojile su se pjesme ‘Pucačina po Budvi’ i ‘Naselje’ od kojih im je druga donijela i MAC nagradu u kategoriji Najbolja hip-hop/rap numera.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *