U prodaji ulaznice za koncert Nicka Cavea & The Bad Seeds u Beogradu

Jedna od najupečatljivijih pojava svjetske muzičke scene, legendarni autor i izvođač, Nick Cave nastupit će sa svojim bendom The Bad Seeds 4. juna 2020. godine u beogradskoj Štark areni.

Ekipa će održati koncert u okviru svoje svetske turneje na kojoj predstavljuju novi album ‘Ghosteen‘, koji se našao na prvim pozicijama brojnih svjetskih lista slušanosti, dok mu je „NME“ dao pet zvijezdica, a „Rollingstone“ ga opisao kao „najdirljiviji album njegove karijere“.

Prodaja ulaznica za koncert u Štark areni počela je danas u 10:00 sati.

Ulaznice po cijenama od 3300, 3600, 3900, 4500, 4900, 5600 dinara će biti u prodaji na svim prodajnim mestima Ticket Visiona, kao i online na www.tickets.rs

Njihov prethodni nastup u Areni proglašen je za najbolji koncert 2008. godine u Srbiji, a koncert iz 2017. godine je u medijima i društvenim mrežama ispraćen hvalospjevima poput „emotivna katarza“, „pjesnik čija je emotivna duša iscijelila našu“, „Nik Kejv, brat. Princ tame. Punjač arene avetinjskog grada“.

Njegov prethodni album „Skeleton Tree“ je snimljen nakon smrti sina Artura, ali je uglavnom pisan prije tog nemilog događaja. Međutim, posljednji album „Ghosteen“ je šira i intenzivnija reakcija na veliki životni gubitak.

Album se sastoji iz dva dijela, ‘Pjesme na prvom albumu su djeca. Pjesme na drugom albumu su njihovi roditelji. Ghosteen je lutajući duh.‘, rekao je Cave.

Sudeći po reakcijama javnosti i na društvenim mrežama, i ovaj koncert legendarnog muzičara se očekuje da bude rasprodat.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *