Tús Nua i Lika Kolorado nova domaća pojačanja INmusic festivala #13

Sjajnom line-upu INmusic festivala #13 pridružuju se i dva odlična hrvatska muzička imena: Tús Nua i Lika Kolorado!

Tús Nua je sve popularnije ime na domaćoj sceni, a cure su prošle godine objavile hvaljeni album prvijenac “Horizons” koji je bio popraćen sjajnim kritikama od strane publike i struke. Tús Nua su u proteklih par mjeseci odradile promociju albuma širom Hrvatske i regije, a svoj svjež i jedinstveni zvuk donose nam i na ovogodišnji INmusic!

Četveročlani bend Lika Kolorado u posljednjih godinu dana također niže uspjeh za uspjehom, a nakon sjajne koncertne sezone prošle godine, predstavili su i album prvijenac “Smiješ zaurlat” koji je pokupio odlične kritike. Svoje žestoke riffove i zarazne melodije donose i na ovogodišnje izdanje INmusica. Grupa Lika Kolorado je osnovana 2016. godine, a nastupa u sastavu Ana Jelić (bas), Filip Riđički (vokal), Vanja Senčar (gitara) i Pavle Gulić (bubanj).

Domaća pojačanja Tús Nua i Lika Kolorado pridružuju se spektakularnom line-upu INmusic festivala #13 kojeg čine Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Bombino, Frank Carter & The Rattlesnakes, Šumski, Reykjavíkurdætur, Super Besse, Tshegue, Témé Tan i mnogi drugi. INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka.

Ulaznice za INmusic festival su dostupne i u Bosni i Hercegovini.  U prodaji su sljedeće ulaznice:

– festivalska ulaznica: 108KM
– festivalska ulaznica + kamp: 164KM
– kamp ulaznica: 69KM

Ulaznice možete kupiti na Kupikartu.ba. INmusic festival se održava od 25. do 27. juna 2018. godine na Jarunu.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *