Šta sve prosječni Bosanac i Hercegovac može kupiti za 525KM, koliko vrijedi VIP ulaznica za Exit Festival

Exit Festival nedavno je u prodaju pustio ulaznice po promo cijeni od 118KM. Osim festivalske ulaznice moguće je kupiti i kamp ulaznicu po cijeni od 53KM, a moguće je kupiti i VIP GOLD, koja košta 525KM.

S tom ulaznicom svakom kupcu je osiguran ulaz na festival na posebnom ulazu, kretanje različitim VIP zonama i još dodatnih stvari, koje će biti poznate uskoro.

Ono što je činjenica jeste da prosječni Bosanac i Hercegovac toliko često i ne kupuje ulaznice za koncerte i festivale jer su skupe, a ukoliko i kupuje, nismo sigurni da će kupiti ulaznicu po cijeni od 525KM. Mi Bosanci i Hercegovci više volimo pare potrošiti na neke druge stvari, pa evo nekoliko prijedloga na šta možete potrošiti 525KM.

  1. Golf 2 po cijeni od 250KM!

Na Olx.ba pronašli smo Golf 2 po cijeni od 250KM, što znati da vam ostaje 275KM za gorivo ili pivu…

2. 525 konzervi piva!

Do kraja godine u nekim od marketa cijena limenke piva od 0.5l je 1KM, što znači da je moguće kupiti 525 limenki. Šta najbolje ide uz pivo? Roštilj i ćevapi…

3. Ćevapi!

Ćevapi su tradicionalni bh. rekli bi specijalitet, kojeg po cijeni od 7KM za porciju od 10 komada možete kupiti čak 75 puta umjesto VIP ulaznice za Exit Festival. Šta nakon ćevapa, jeste li možda za jednu hurmašicu?

4. Hurmašice!

Cijena hurmašice u pojednim lokalima u Sarajevu je 3KM, ali sigurni smo da se može naći i po jeftinijoj cijeni. Ukoliko ostane da je cijena 3KM, ukupno možete pojesti 175 komada. Šta ide nakon svega toga? Kafa naravno!

5. Kafa!

Ukoliko uzmemo da je cijena ovog magičnog napitka, kojeg Bosanci i Hercegovci ispijaju svakodnevno u velikim količinama, samo 1,5KM, onda prosječni građanin ove države može popit čak 350 fildžana.

Naravno ukoliko neko želi da kupi ulaznicu po ovoj cijeni i uživa u cijelom VIP tretmanu, to možete učiniti klikom na ovaj link.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *