Red Bull RapLika i Brown Sugar 16. novembra u Sarajevu

Foto: Vedad Krbešević

Nakon bh. finala Red Bull RapLike, u Zetri će se održati reiognalno finale, u kojem će fanovi osim RapLike, uživati i u Brown Sugar r'n'b partyju.

Nakon bosanskohercegovačkog, narednog vikenda na rasporedu su državna finala u Hrvatskoj i Srbiji, a sedmica dana kasnije i veliko regionalno finale Red Bull RapLike, 16. novembra u sarajevskoj Zetri.

Organizatori za tu priliku najavljuju ugodno „2-u-1“ iznenađenje za ljubitelje hip hopa, plesa i zabave. Naime, nakon okršaja osam najboljih freestyle repera iz regiona, publika će u Zetri moći uživati u specijalnom izdanju partyja iz popularnog Brown Sugar RnB serijala.

Domaćini partyja su DJ Soul i Merakoon koji, kako je već tradicija, obećavaju i specijalne goste i iznenađenja. Naravno, pored onoga na što su vjerni posjetioci Brown Sugar RnB partyja već navikli – sjajne atmosfere i jedinstvenog audio-vizuelnog doživljaja.

Ulaznice za ovaj ‘dvostruki event’ će uskoro biti u prodaji, a treba napomenuti da su svi koji su kupili karte za bh. finale Red Bull RapLike uz njih dobili i po dvije pozivnice za regionalno finale i Brown Sugar RnB party.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *