Rasprodane ulaznice za fan pit beogradskog koncerta benda Iron Maiden

Za samo deset dana rasprodate su ulaznice za fan pit za koncert legendarnih heavy metalaca Iron Maiden, koji će biti održan 24. maja 2022. godine u beogradskoj Štark Areni.

Također, ostao je mali broj ulaznica za parter, tako da svi koji žele da se nađu u centru spektakla koji Mejdeni pripremaju, treba što prije da obezbjede svoje mjesto. Štark Arena će 24. maja 2022. biti pretvorena u “Senjutsu” svijet i hiljade ljudi će biti dio muzičke iluzije koju Mejdeni kreiraju već 46 godina tokom kojih su izdali 34 albuma, 15 studijskih albuma, 11 živih albuma, četiri EP-a i šest kompilacija. Svijet su osvojili još tokom 80-tih godina prošlog vijeka, kada su imali i prvi koncert u Beogradu. Iako je domaća publika do sada imala priliku da ih sluša šest puta, svaki
koncert je bio poseban izazov i za bend i za publiku.

Vijest koja je mnogima zagrijala srce u ovim hladnim danima jeste priča o Udruženju penzionera iz Paraćina, čiji članovi su poželeli da dođu na koncert, jer je Iron Maiden bend njihove mladosti. S obzirom da je interesovanje veliko
Udruženje će za svoje članove organizovati besplatan prevoz, a mnogi od njih žele da povedu i svoju djecu i unuke. Mejdeni su jedan od retkih bendova koji fanovi decenijama slijede i bez obzira na godine života ostaju vjerni njihovom tvrdom zvuku.

Aktuelnu turneju Legacy of the Beast do sada je vidjelo skoro 2.000.000 ljudi, a 24. maja u Štark Areni će biti samo 15.000 mjesta. Zato ne propustite da budete dio heavy metal događaja 2022. godine!

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *