Program i satnice šestog OK Festa

Za tačno dva dana počinje šesti po redu OK Fest koji se održava na jednoj od najljepših lokacija u BiH, a slobodni smo da kažemo i u regiji, Nacionalnom parku Sutjeska. 

I ove godine organizatori su priredili mnoštvo sadržaja, koji pored bogatog muzičkog programa u okviru kojeg će i ove godine nastupiti neki od najpoznatijih svjetskih i regionalnih muzičkih imena, obuhvataju i promocije knjiga, filmske projekcije, rafting avanturu rijekom Tarom, planinarske šetnje i posjetu nekim od najljepših vidikovaca u nacionalnom parku. 

Prvi festivalski dan započinje na OK summer stageu uz Mladena Tomića, potom slijedi nastavak dobrog programa na Sensation OK stageu u OK kampu uz M.O.R.T. i Iskaz. Pauzu do početka večernjeg muzičkog programa provodimo u OK BOOK zoni na promociji knjige „Izgužvane misli“, Branka Golubovića – Goluba i na OK Cinema stageu gdje uživamo u filmskoj projekciji „Cold War“. Selimo se potom na Jägermeister main stage gdje će se za odličnu atmosferu pobrinuti KOB, Goblini, Brkovi i Nele Karajlić. Za one najizdržljivije slijedi program na OK After Party uz Sevdahbaby

Drugoga dana, program starta od 12:00 kraj bazena uz Neb Jacka, a za one koji bi da povrate energiju potrošenu prethodnog dana, na programu su opuštajući časovi joge u Balans + zoni i promocija knjige „Život s Idi(j)otima“, Nenada Marjanovića Dr. Frica. OK kamp će i ove godine biti epicentar najbolje zabave i odličnog provoda, za koje će se u subotu na Sensation OK stageu u kampu pobrinuti Đorđe Miljenović i Bjesovi. Ljubitelji sedme umjetnosti uživaće u filmskoj projekciji na OK Cinema stage-u gdje je na programu projekcija filma „Birds of Passage“. Groznica subotnje večeri čeka nas na Jägermeister main stageu uz Show program, Helem nejse, Dubiozu kolektiv i Edu Maajku. Po završetku programa selimo se u OK kamp na after party da uz Nipplepeople dočekamo još jednu zoru na Tjentištu. 

Ukoliko se i pojavi umor poslednjeg festivalskog dana, tu smo da ga otjeramo odličnim programom koji je na rasporedu. Energiju ćemo tako redom povratiti na OK summer stageu uz Space Motion, pa na Sensation OK stageu uz Vojka V i uvijek atraktivne Let 3, a u samom finišu uživamo uz škotske grofove Franz Ferdinand, čiju će atmosferu pred nastup zagrijati Jindas; Lagana sreda; Pips, Chips & Videoclips i Partibrejkers. Završnicu šestog po redu OK Festa provešćemo uz Uroša Đurića na OK After Partiju

Festivalski kamp se otvara dan ranije 11.07. od 12:00. Svi koji se u poslednji momenat odluče da nam se pridruže u OK avanturi 12/13/14 jula na Tjentištu svoj OK kamp paket /kamp + ulaznica/ za sva tri festivalska dana po cijeni od 40 KM mogu da kupe na licu mjesta. Naoružajte se dobrim raspoloženjem, pozitivnom energijom i ljubavlju, spakujte svoju kamp opremu i vidimo se na Tjentištu.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *