Preostali članovi Nirvane snimili nove pjesme, ali ne vjeruju da će ih ikad objaviti

Preostali članovi benda Nirvana, Krist Novoselic, Dave Grohl i Pat Smear snimili su nekoliko novih pjesama, ali kako kažu, najvjerovatnije ih nikada neće objaviti.

Dave je u nedavnom intervjuu s Howardom Sternom rekao kako često svira s Christom i Patom te da često i snime neke pjesme. Grohl je kod Sterna rekao: “Krist Novoselić je pilot, leti svojim avionom… živi na sjeverozapadu Tihog oceana i kad god se spusti u Los Angeles, uvijek se volimo vidjeti i klopati. Prošli put kad je bio ovdje, pripremio sam nam večeru i družili smo se. Pat je uvijek u blizini i nas troje se volimo družiti i ako su instrumenti u blizini ili studio koji je na raspolaganju, jednostavno ćemo se okupiti i svirati.”

Na to je dodao: “Ne sviramo samo Nirvane pjesme, ali volimo svirati, a ponekad, dok sviramo, skontamo i neke pjesme. I ako smo u studiu, snimit ćemo ih. Tako da smo snimili neke stvari koje su stvarno super. Ali nikad nismo ništa učinili s tim, to je više poput prijatelja, koji se zezaju, zapravo ne izgleda kao bilo kakvo veliko službeno okupljanje.”

Preostali članovi Nirvane su se okupili nekoliko puta, a možda najznačajniji je onaj kada je Nirvana prije nekoliko godina ušla u Rock and Roll Hall Of Fame, gdje su i nastupili s različitim pjevačima i pjevačicama.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *