Počela prodaja ulaznica za regionalne koncerte benda Iron Maiden

Najtraženiji heavy metal bend Iron Maiden će 22. i 24. maja 2022. godine nastupiti u Zagrebu i Beogradu.

Prodaja ulaznica za oba koncerta počeka je u 10h i ulaznice možete kupiti na Eventim.hr odnosno Tickets.rs. Cijene ulaznica možete potražiti i na pomenutim siteovima.

Turneju Legacy of the Beast World Tour su započeli još 2018. godine, ali su, zbog pandemije, mnogi nastupi planirani za prošlu i ovu godinu morali da budu odloženi. Na radost desetina hiljada fanova u Srbiji i regionu, Beograd je jedan od šest evropskih gradova u kojima će Maiden-i nastupiti tokom 2022. godine. O kakvom spektaklu je reč i da ovaj koncert svakako ne treba propustiti, svedoče i snimci sa njihovih već održanih koncerata u okviru aktuelne svetske turneje. Šou je do sada videlo skoro dva miliona ljudi širom sveta, a obožavaoci i mediji su jednoglasni da je u pitanju Maidon-ov najspektakularniji i najekstravagantniji nastup u njihovoj karijeri.

Ipak, bend najavljuje da će nastup u Beogradu biti scenski još bogatiji, te da će publici dočarati novi “Senjutsu” svet koji je inspirisan njihovim poslednjim albumom. Koncertni i scenski dizajn sadrži više različitih, ali međusobno povezanih
“svetova” koji su inspirisani stripom i igricom koju je bend objavio 2017. godine, a po kome turneja i nosi naziv. Osim legendarnog Eddie-ja na sceni Štark Arene će se naći i veliki Spitfajer, Ikar, Hell, a sve to uz spektakularnu pirotehniku, bacače plamena i druge ekstravagantne elemente scenografije.

Sve će biti povezano i set listom koja obuhvata veliki izbor hitova iz 80-ih sa puno iznenađenja sa kasnijih albuma, što uključuje i pesme sa njihovog poslednjeg albuma “Senjutsu” koje nisu izvodili na dosadašnjim koncertima. U Beogradu će nastupiti po sedmi put, a miljenici beogradske publike su postali još pre 40 godina. Na poslednjem koncertu koji je održan 2014. godine na Kalemegdanu je prisustvovalo više od 20.000 ljudi.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *