Pips, Chips & Videoclips headlineri sedmog izdanje Sarajevo Rock Fest

Rock & jazz club Underground u saradnji sa agencijom Infinity i ove godine organizuje Sarajevo Rock Fest, sedmi po redu.

Od prošle godine pored revijalnog dijela u okviru Sarajevo Rock Festa se održava i takmičarski dio. Ove godine takmičarski dio će biti bogatiji za još jednu kategoriju. Naime pored autorskih i cover bandova  ove godine na takmičarski dio moći će se prijaviti i tribute bandovi.

Svi mladi bandovi, a i oni koji se tako osjećaju, bandovi koji do sad nisu javno nastupali, demo bandovi, autorski bandovi, cover bandovi i tribute bandovi su pozvani da nam se pridruže i prijave na takmičarski dio, a uz prijavu za takmičarski dio Sarajevo Rock Festivala obavezno dostaviti audio ili video zapis i kontakt telefon i e mail.

Takmičarski dio festivala je od 12.8. do 15.8., a finale kad ćemo od 3 najbolje plasirana banda uz pomoć publike i žirija izabrati pobjednika je 16.8. Gosti tokom finalne večeri festivala je band M.O.R.T. iz Sinja, Hrvatska te pobjednik Pajo rock festa održanog u 6.mjesecu u Širokom Brijegu, band Splittersi iz Splita.

Žiri u sastavu Almas Smajlović (ex Erogene Zone), Jugo Emir (Letu Štuke) i Admir Obarčanin (VIS Undergrounderi) će vjerujemo imati težak ali “sladak” zadatak da izaberu najbolje.

Nagradni fond:

  1. mjesto 1.000 KM
  2. mjesto poklon paket by Printex doo
  3. mjesto ATV tura za 5 osoba na Bjelašnici by Polaris BiH & Meet Bosnia

Prijave u inbox ili na mail marketing@infinity.ba

Svi eventi takmičarskog dijela počinju u 21.00h

Komercijalni dio festa je:

10.8. Unplugged Plug + gosti, oproštajni koncert

11.8. Pips Chips & Videoclips

17.8. Snake Eater

18.8. Prorocks

 

Svi eventi komercijalnog dijela počinju u 22.00h

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *