Partibrejkers u petak nastupaju u Sarajevu

Partibrejkers nastupaju u Sarajevu u petak, 29. marta.

Koncert će održati u Cinemas Clubu Sloga, a ulaznice možete kupiti u Cinemas Sloga, Biletarnica BKC, Biletarnica Skenderija te mreža i online prodaja portala kupikartu.ba.

Cijena ulaznice je 15KM. Paketi ulaznica koji uključuju 4 ulaznice i rezervaciju stola će koštati 60KM i moći će se kupiti isključivo u klubu Cinemas Sloga. Broj ulaznica je ograničen kapacitetom kluba tako da, obzirom da za Partibrejkerse uvijek vlada veliko interesovanje, savjetujemo što raniju kupovinu.

Partibrejkers je istaknuti rock bend iz Beograda, kao i priznati član bivše jugoslovenske rock scene. Tokom više od 35 godina postojanja objavili su 9 studijskih albuma.

Osnovani su 1982. godine, a svoj debi album su objavili 1985. godine uz dvije gitare + bubnjevi + vokal set (bez basa), koji je producirao Koja iz Discipline kičme. Njihovi uticaji su različiti – Stooges, MC5, Early Rolling Stones ili New York Dolls – svi su začinjeni zdravom dozom bluesa, ritmova i bluza, rockabilly i klasičnog rocknroll-a. Do sada su doživjeli brojne promene sastava. Osnova benda su Zoran “Cane” Kostić (vokal) i Nebojša “Anton” Antonijević (gitara). Tokom godina zavrijedili su konstantno priznanje kritike te odličan prijem publike širom bivše Jugoslavije. Posljednji album ‘Sirotinjsko Carstvo‘ objavljen je 2015.god.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *