OK Fest u prodaju pustio festivalske pakete

Najvjernija OK publika koja već sada željno isčekuje osmi po redu Nektar OK Fest, koji će se ove godine održati 15/16/17 jula na dobro poznatoj lokaciji Tjentište – Nacionalni park Sutjeska, od danas je u prilici da zgrabi jedan od OK paketa koji su u ponudi.

U pitanju su paketi boravka u nekom od smještajnih objekata na Tjentištu ili u festivalskom kampu, uz dodatne usluge, u zavisnosti od izabranog paketa, koji su dostupni na zvaničnoj web stranici festivala.

Svi paketi koji se odnose na bukiranje hotelskog ili apartmanskog smještaja na Tjentištu, dostupni su direktno preko organizatora, a paket za koji svake godine vlada najveće interesovanje, a koji se odnosi na boravak u festivalskom kampu uz festivalsku ulaznicu / Paket OK KAMP /, moguće je kupiti preko online prodajnih sistema gigstix.ba, gigstix.com i gigstix.me, kao i na prodajnim mjestima ovih sistema koja su navedena na njihovim zvaničnim stranicama. U ponudi je ograničen broj paketa OK kamp po EXTRA cijeni od 30,00 KM. I ove godine za sve kupce ovoga paketa festivalski kamp se otvara dan ranije, u četvrtak
14.07. od 12:00.

Dok najvjernija festivalska publika bira svoje mjesto boravka ove godine na Tjentištu, vrijedna ekipa OK tima, sve priprema za objavu ovogodišnjeg lineupa, koji će okupiti brojna poznata imena iz svijeta muzike, koji će biti zaduženi za sjajnu atmosferu na Tjentištu i osigurati još jedan provod za pamćenje.
Sve informacije uskoro donosimo na našoj zvaničnoj stranici.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *