Novi kontigent ulaznica za pulske koncerte Foo Figtersa u prodaji

Organizatori pulskog koncerta benda Foo Fighters, tačnije dva koncerta, najavili su da će novi kontigent ulaznica biti dostupan od ponedjeljka u prodaji.

Kao što već znate, bend će održati dva koncerta, 18. i 19. juna u pulskoj Areni, a novi kontigent ulaznica bit će dostupan od 11. juna.

U nastavku u cjelosti prenosimo izjavu organizatora:

” Dobre vijesti. U suradnji s managementom banda pustiti ćemo u prodaju u ponedjeljak mali dodatni kontingent ulaznica. Nakon nekoliko posjeta lokaciji produkcijskog teama Foo Fighters, finalizacije kompletne produkcije, i u želji da se koliko toliko oslabi tržište preprodavača s cijenama 2 ili 3 puta većima od orginalnih, management je odobrio puštanje u prodaju dodatnih cca 150 ulaznica po danu. Karte će u prodaju biti puštene u ponedjeljak u 10:00h, online na Eventimu i u njihovom sustavu prodajnih mjesta. Osigurali smo i po 30-ak karata na dva mjesta; Dirty old shop i Rockmark u Zagrebu, za one koji sreću žele okušati na taj način. Parter stajanje 530 kn, tribina sjedenje 480 kn, trava gore stajanje 390 kn. Maksimalno 2 ulaznice po transakciji / kupovini. Sretno svima i vidimo se u Puli.”

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *