Najavljeno reizdanje Nirvaninog ‘In Utero’ s 53 neobjavljene pjesme

Najavljeno je reizdanje Nirvaninog In Utero‘ albuma, za njegovu 30. godišnjicu.

‘In Utero’ reizdanje sadrži originalni album, kao i dodatne 53 pjesme, koje do sada nisu objavljene. Također, sadrži i dva koncerta s promo turneje i to koncert iz Los Angelesa iz 1993. i koncert iz Seattlea iz 1994. godine. Osim toga tu je i šest bonus live izvedbi pjesma iz Rima, Springfielda i New Yorka. Live materijal je remasterirao Jack Endino.

Također, reizdanje sadrži i pet bonus pjesama i b-strana singlova, koje je s analognih traka remasterirao Bob Watson.

Reizdanje stiže na 8 vinilina koji će se moći kupiti u sklopu limitiranog super deluxe box seta, tu je i izdanje na 5 CD-ova, također u sklopu super deluxe box seta, dupli CD deluxe izdanje, na vinilu kao i digitalno izdanje.

Limitirano super deluxe izdanje donosi uklonjivu akrilnom pločom na prednjoj korici sa anđelom s naslovnice albuma; knjigu sa tvrdim uvezima od 48 stranica sa neobjavljenim fotografijama; novodizajniran fanzin od 20 stranica; litografija plakata s koncerta iz Los Angelesa; replike promotivnog albuma iz prodavnice ploča iz 1993. godine, tri letaka za koncerte, dvije ulaznice sa Los Angeles i Seattle koncerata, All-Access pass sa turneje i četiri propusnice za turneju za bekstejdž it Press, Photo, After Show i Local Crew.

Reizdanje je u prodaji 27. oktobra.

Sve informacije o reizdanju potražite na Nirvana.com.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *