Na korak do titule: glasaj za Festival 84!

Festival 84 na olimpijskoj Jahorini, koji je ove godine imao premijerno izdanje i posjetu od preko 20.000 ljudi, opčinio je festivalske znalce i posjetioce širom Evrope, čemu najbolje svjedoče rekordne tri nominacije na Evropskim festivalskim nagradama, najznačajnijem festivalskom takmičenju na svijetu! Jedan od najmlađih članova Exitove festivalske porodice našao se u konkurenciji za najbolji novi festival, najbolji festival do 10.000 posjetilaca dnevno, kao i za najbolji festival u zatvorenom prostoru! Exitovi festivali ove godine imaju nevjerovatnih osam nominacija na “festivalskim Oskarima”, a domaća javnost oduševljeno je pružila podršku snežnom festivalskom spektaklu i pozvala sve da glasaju za Festival 84! 

Za jednog od najznačajnijih repera u regionu Adnana Hamidovića, svima poznatom kao Frenkie, nema sumnje da je provod i nastup na Festivalu 84 bio vrhunski, jer je preko svoje Facebook stranice pozvao svojih gotovo 200.000 pratilaca da glasaju, napominjujući da se „osjeća odlučno“ u svojoj namjeri da pruži podršku festivalu! U sličnom maniru, vodeće ime domaće house scene, G.Edd, podsjetio je svoje fanove da je ovo prava prilika da sve tri potencijalne titule stignu u Bosnu i Hercegovinu, upućujući ih na link za glasanje.

Najtraženiji regionalni DJ duo After Affair takođe se obratio Facebook pratiocima. Dvojac koji čine Bonjasky i Ivan Z podijelio je vest o aktuelnom glasanju za titulu, a fanovi su već počeli u komentarima da postavljaju slike na kojima se vidi da su glasali upravo za Festival 84 u sve tri kategorije!

Glasajte i vi za Festival 84!

Glasanje za Evropske festivalske nagrade traje još samo tri dana, do 30. novembra, a glasa se putem ovog linka izborom za Festival 84 u “Best New Festival”, “Best Small Festival” i “Best Indoor Festival” kategoriji, te za druge festivale EXIT porodice (Sea Star, Sea Dance, Revolution ili Echowaves festivale) u kategoriji “Best Medium-Sized Festival”.

Festival 84 će se u kategoriji najboljeg novog festivala takmičiti sa događajima kao što su gruzijski Echowaves powered by EXIT, Arcadia London i Rolling Stone Park. Novi Exitov snježni festival je u kategoriji najbolji festival do 10.000 posjetilaca sa B My Lake, Annie Mac Presents: Lost&Found i Lisboa Dance Festival, dok se za najbolji festival na zatvorenom prostoru takmiči sa Metal Hammer Paradise, Hellfest i još šesnaest drugih. Uz glasove stručnog žirija, koji čine istaknuti pojedinci u muzičkoj industriji, glasovi publike širom svijeta odlučit će o finalnom poretku ovogodišnjih kandidata. Pobjednici će biti proglašeni na ceremoniji dodjele nagrada na otvaranju festivala Eurosonic Noorderslag u Groningenu u Holandiji 16. januara 2019.

Uskoro prve informacije o narednom izdanju Festivala 84!

Uskoro će biti objavljeni datumi održavanja drugog po redu Festivala 84 na olimpijskoj Jahorini, kao i prvi izvođači koji će započeti veliku Exitovu festivalsku sezonu, koja startuje u martu na Jahorini i traje sve do novembra 2019. godine! Ubrzo nas očekuje i početak prodaje ulaznica, zajedno sa brojnim popustima i brojnim drugim iznenađenjima. Više informacija bit će objavljeno na zvaničnom sajtu festivala: www.festival84.com.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *