Na INmusic #13 stižu Koala Voice, BadNotion, Nellcote i Grapevine Babies

Koala Voice, BadNotion, Nellcote i Grapevine Babies nova su muzička imena kojima se proširuje sjajan line-up INmusic festivala #13!

Koala Voice je mladi četveročlani bend iz Slovenije poznat po karakterističnom indie zvuku s primjesama pop, disco i punk muzike. Krenuli su još kao srednjoškolski bend, a dosad su objavili dva studijska albuma te su svirali diljem Europe i regije. Iz Slovenije nam na pozornicu INmusic festivala stiže i power trio BadNotion, bend koji svoju muziku opisuje kao miks bluesa i rocka s dodatkom funka. Na bubnjevima je Rok, na basu Zhiga, a Greg je vokal i svira gitaru.

Zagrebački Nellcote projekt je Vinka Ergotića, a njihova muzika prožeta je najrazličitijim emocijama koja pak u nastupima dobiva na žestini i svaku od emocija još dodatno potencira. Tihi i intiman bend za slušanje kod kuće, glasan i privlačan za slušanje na koncertima. Iza sebe imaju EP “Surrender”, a pripremaju i prvi studijski album. Grapevine Babies je funk grupa koja je s radom započla prije pet godina kada se nekoliko zaljubljenika u funk muziku našlo i počelo stvarati autorske pjesme. Danas broje 12 članova, a uživo su pravo osvježenje koje nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Koala Voice, BadNotion, Nellcote i Grapevine Babies prudružuju se odličnom line-upu INmusic festivala #13 kojeg čine Queens Of The Stone Age, Nick Cave & The Bad Seeds, Interpol, Alice in Chains, David Byrne, St. Vincent, Portugal. The Man, The Kills, Bombino, Frank Carter & The Rattlesnakes, Šumski, Reykjavíkurdætur, Super Besse, Tshegue, Témé Tan, Superorganism i mnogi drugi. INmusic festival #13 održat će se na već dobro poznatoj lokaciji zagrebačkih jarunskih otoka.

Ulaznice za INmusic festival su dostupne i u Bosni i Hercegovini.  U prodaji su sljedeće ulaznice:

– festivalska ulaznica: 120KM
– festivalska ulaznica + kamp: 189KM
– kamp ulaznica: 69KM

Ulaznice možete kupiti na Kupikartu.ba. INmusic festival se održava od 25. do 27. juna 2018. godine na Jarunu.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *