Marvel predstavio trailere serija ‘WandaVision’, ‘The Falcon and the Winter Soldier’ i ‘Loki’

Disney je održao Disney's Investor Day gdje su predstavili mnoge novitete iz Disney produkcije, kao i iz Star Wars i Marvel svijeta.

Danas vam donosimo vijesti iz Marvel svijeta, a sutra ostale novosti.

Što se tiče Marvela, predstavljeni su traileri i ekskluzivni klipovi serija WandaVision, The Falcon and the Winter Soldier i Loki. A tu je i trailer nove serije What If…

Do sada je već predstavljen jedan trailer serije WandaVision, koji je bio dovoljno zbunjujući, a ni novi, koji možete pogledati u nastavku, nije ništa jasniji. WandaVision na Disney+ stiže 15. januara.

The Falcon and the Winter Soldier serija stiže 19. marta, a konačno smo dobili i prvi trailer. Kako su rekli iz Marvela, ovo je film koji je ispričan u šest dijelova.

Marvel je predstavio i ekskluzivni klip serije Loki, koji nam donosi mnogo akcije, a nastavlja radnju kada smo posljednji put vidjeli Lokija u Avengers: Endgame. U klipu se može vidjeti i Black Widow, koja je izgleda zarobljena u Soul Stoneu. Serija na Disney+ stiže sljedeće godine, ali tačan datum još uvijek nije poznat.

Posljednji trailer koji je predstavljen je za animiranu seriju What If…, koja nam donosi različite MCU vremenske linije. Tako u seriji možemo čuti Chadwicka Bosemana kao Star Lorda, Hayley Atwell kao Captain Britain, i druge…

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *