M.O.R.T. najavio album na engleskom jeziku i Indiegogo kampanju

Nakon tri albuma na maternjem jeziku, već dobro poznati svima na alternativnoj sceni i onima koji drže upaljen CMC kanal dok kuhaju i peglaju, M.O.R.T. je najavio snimanje albuma na engleskom jeziku i kreću na osvajanje Europe, ali i šire. “Najbolje se osjećamo kad smo na cesti, koncerti su naša najbolja strana, a prostor koji smo već nekoliko puta prešli uzduž i poprijeko nam postaje premalen. Već smo imali nekoliko izleta, bili smo u Beču, Londonu i Liverpoolu. Naša glazba je dobro prihvaćena, ali očito da publika puno bolje reagira ako razumije tekst.” – izjavili su iz benda.

Trake za album su snimili krajem marta, kreativni proces na albumu je završen, a sada slijedi produkcijski, miksanje i mastering.

Bend je osim albuma na engleskom jeziku najavio i Indiegogo kampanju kako bi dovršili novi materijal: “Ovaj put smo se odlučili tražiti vašu pomoć za dovršetak albuma. Mi vam, naravno dajemo nešto zauzvrat, po vašim željama i mogućnostima. Počevši od onog što ste već mogli naći u trgovinama i na našim koncertima (CD-ovi, majice, torbe…), pa do onog što nudimo vjerojatno samo ovaj put, o tome još detaljnije kada krene sama kampanja.

U pripremi imamo indiegogo kampanju koju ćemo aktivirati 10.09. i koja traje mjesec dana. Tijekom jeseni planiramo dovršiti album koji bi objavili najkasnije prije ljeta sljedeće godine, a pojedine singlove i ranije. Najmanja vaša pomoć nam je veoma značajna. Ne samo novčana, već potpora na bilo koji način: dijeljenje naših objava, slušanje i dijeljenje naših videa s youtube-a, dolazak na koncerte, traženje od organizatora da nas zovu… Hvala i čujemo se uskoro opet.”

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *