Linkin Park objavili demo pjesme ‘In The End’ i totalno je drugačija od originala

Kao što svi fanovi znaju, Linkin Park ove godine, tačnije 24. oktobra, slave 20. rođendan njihovog albuma prvijenca ‘Hybrid Theory‘.

Box set ‘Hybrid Theory: 20th Anniversary Edition‘ će sadržavati do sada neobjavljene pjesme snimljene tokom rada na albumu, ali koje nisu objavljene na istom, artwork i druge raritete.

Datum objave je 9. oktobar, a dolazi kao Super Deluxe Box, vinil box i deluxe CD set.

Bend je do sada objavio jednu pjesmu ‘She Couldn't’, a danas imate priliku poslušati demo pjesme ‘In The End’, koja je totalno drugačija od originala na kojeg ste navikli. Poslušajte na dnu stranice.

Super Deluxe Box set sadrži pet CD-ova (originalni album, remix album ‘Reanimation‘, CD s raritetima ‘B-Side Rarities‘ s 12 do sada neobjavljenih pjesama, ‘LPU Rarities‘ s 18 pjesama koje se bile dostupne samo kroz njihov fan klub i ‘Forgotten Demos‘ s 12 neobjavljenih pjesama). Box set sadrži i tri vinila, ‘Hybrid Theory‘, ‘Reanimation‘ i ‘Hybrid Theory EP‘. Tu su i tri DVD-a s replikom dokumentarca Frat Party at the Pancake Festival, dodatni film The Sequel To The Worst Name We’ve Ever Come Up With te DVD s live snimkama iz 2001. s koncerata iz San Francisca i Njemačke.

Set sadrži i dvije kasete, ilustiranu knjigu na 80 stranica, koju je uradio bend, a sadrži i do sada neobjavljene fotografije benda, kao i replike postera s turneje i ogromni poster Chestera.

Izdanje je moguće naručiti na ovom linku.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *