Letu Štuke krajem mjeseca u Banjaluci

Foto: Tarik Zahirović – Ideologija

Koncertni program u banjalučkom KSB do kraja 2019. godine donosi mnogo dobre muzike i nastupa vrhunskih bendova, koji su uvijek rado dočekani među domaćom publikom. Posljednji dan mjeseca novembra /30.11./ rezervisan je za nastup jednog od najpopularnijih regionalnih bendova Letu štuke, koji će na koncertu u Banjaluci promovisati svoj aktuleni album „Topla voda“.

Nakon sedam godina albumske stagnacije, u novembru 2018. objavili su ovaj četvrti po redu studijski album, koji vrlo uspješno predstavljaju publici u okviru svoje regijske koncertne promocije.  ‘Bože zdravlja’, ‘Supermarket’, ‘Bočice’, ‘Zemlja gori’, na kojem su Štuke udružile snage s Dubioza kolektivom, i ‘Topla voda’ noseći su singlovi aktuelnog albuma. Osim u novim pjesmama, publika će biti u prilici da uživa i u nešto starijim, ali velikim hitovima ovog benda: ’Minimalizam’, ’Šutiš’, ’Mjesto za dvoje’…

Frontmen benda, i istaknuti autor, Dino Šaran poručio je da im nastupi u Banjaluci, kao i banjalučka publika nisu strani, te da se kao i uvijek raduju odličnoj svirci u ovom gradu.

Ulaznice za ovaj koncert po cijeni od 10 KM mogu se kupiti u KSB-u i Peckham Pubu. Cijena ulaznice na dan koncerta biće 14 KM.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *