Kadebostany premijerno u Beogradu krajem mjeseca

Foto: Sophie Brasey

Švicarska elektro-pop atrakcija, kolonizatori pop scene – Kadebostany, nastupit će premijerno u Beogradu 21. novembra 2019. u Domu omladine Beograda.

Karte se u pretpodaji mogu naći na svim prodajnim mjestima Tickevison-a, kao i online na www.tickets.rs  po cijeni od 1200 dinara.

Osim po hitovima, snažnom vizualnom identitetu i moćnim live nastupima, bend iz Ženeve poznat je i po konceptualnoj republici Kadebostany, njihov hit  ‘Castle in the Snow’ ušao je na zvaničnu NASA playlistu za put na mjesec 2024. godine, a u Beogradu predstavlja novi album “Monumental“.

Svjetski uspjeh su doživeli nakon izdavanja obrade hita Beyoncé Crazy in Love’, koja je postala i sountrack za holivudski blokbaster film 50 nijansi sive.

Nakon toga nižu hitove ‘Teddy Bear’, ‘Castle in the Snow’, ‘Mind if I Stay’ (2017), inspirišući DJ-eve širom svijeta da rade nevjerovatnu količinu remiksa njihovih pesama.

Fantastični vizualni efekti, plesne tačke, pa čak i marševi koji prate sve nastupe benda Kadebostany stvaraju riječima neospisiv događaj koji se ne smije propustiti.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *