Jägermeisterov Cloud 56 je najbolje “mjesto” za zabavu

Jägermeister fanovi pokazali su da, uprkos socijalnoj distanci, su najzabavnija ekipa. “Soba” na sve popularnijoj aplikaciji Zoom, nazvana Cloud 56, zadnjih sedmica postala je omiljeno mjesto za druženje Jäger fanova, gdje dobre muzike, plesa i pozitivne energije ne nedostaje. Muzički setovi DJ Soula rasplesali su posjetioce, te je Jägermeister “rezervisao” i naredne srijede za druženje, ples i zabavu od 21 h. Mali dio atmosfere možete pogledati na videu ispod, a DJ Soul obećava još rasplesanije večeri.

Kako upasti?

U pravo vrijeme, tačnije, srijedom u 21 h, uđite na event preko linka, stoga, navijte svoje alarme na tačno ovo vrijeme i pridružite se rasplesanoj R&B ekipi. Par klikova i upad je osiguran. Zabava je za cijelu ekipu te slobodno pozovite prijatelje  da vam se pridruže jer, Jägermeister će slučajnim odabirom nagraditi nekoliko posjetioca Netflix bonovima i bocama svog poznatog njemačkog likera.

Svakako zapratite i Jägermeister BiH

Instagram i Facebook stranice na kojima se nalaze sve informacije oko ovih online evenata, kao i drugi zanimljivi Jägermeister sadržaj.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *