Jägermeister slavi Oktoberfest u Sarajevu

Oktoberfest spaja ljude i stvara nezaboravne uspomene, možda više nego ijedan festival na svijetu. Prosječno 6 miliona ljudi posjeti ovaj festival svake godine, a pozitivni duh Oktoberfesta prenosi se po cijelom svijetu. Vođen atmosferom tog velikog njemačkog festivala,  pod krilaticom „Skupljajmo uspomene, a ne stvari“, te radošću za ponovnim susretom sa starim prijateljima i upoznavanju novih, Jägermeister će 12.10. u klubu 1, u samom centru Sarajeva, gostima prirediti još jednu nezaboravnu noć u Jägermeister stilu.

St. Louis Band, dobro poznati majstori za dobru atmosferu, priredit će noć za pamćenje, a Jäger tim pripremio je još mnoga iznenađenja.

„Let's Oktoberfest“ event oslikat će duh najpoznatijeg njemačkog festivala, začinjenog  posebnom atmosferom i pristupom njemačkog likera. Koliko su Jägermeister i Oktoberfest „perfect match“ pokazuje i službeni hashtag eventa #beer&deer, simpatična dosjetka koja označava pivo & Jägermeister, fantastičnu kombinaciju.

Prateći službene društvene mreže brenda Jägermeister, još uvijek možete biti jedan od sretnika koji će okusiti duh Oktoberfesta u Sarajevu.

Jeste li spremni za još jednu nezaboravnu noć?

„Let's Oktoberfest“ zajedno!

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *