Jack White objavio spot za pjesmu ‘Corporation’

Jedan od najuticajnijih rock muzičara 21. vijeka, Jack White, ekranizovao je singl ‘Corporation’ koji se nalazi na njegovom trećem studijskom albumu ‘Boarding House Reach’. Video sniman u maniru kratkog krimi filma možete pogledati na dnu stranice.

Singl ‘Corporation’ objavljen je u januaru ove godine kao treći singl sa albuma, a sada publika ima priliku da pogleda i spot koji je režirao talentovani mladi režiser Jodeb, poznat po saradnji sa bendovima Imagine Dragons i Underoath.

Skoro je objavljeno da je album ‘Boading House Reach’ najprodavanije vinilno izdanje 2018. godine, a u trenutku objavljivanja se našlo i u samom  vrhu mnogih svjetskih kako radijskih, tako i digitalnih top lista.

Cjelokupno izdanje komponovao je Jack White služeći se minimalnom opremom koju je koristio i kao šesnaestogodišnjak što pjesmama daje zvuk koji je istovremeno moderan i vanvremenski. ‘Boarding House Reach’ se teško može svrstati u okvire jednog žanra budući da uticaje vuče iz rock ‘n’ rolla, electro i hard funka, proto punka, hip hopa, gospel bluesa, pa čak i country muzike što ga čini najambicioznijim izdanjem ovog muzičara do sada.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *