Jack Daniel's i Muzickazona.ba vode te na OK fest

Jack Daniel bio je poznat po priređivanju odličnih zabava, te je njegovo uživanje u dobroj muzici uz čašu vrhunskog viskija postalo tradicija destilarije iz koje potiče jedan od danas najpoznatijih viskija na svijetu. Vođeni time, Jack tim će ove godine uživati na Tjentištu u festivalskoj atmosferi, nazdravljajući uz vrhunske glazbene izvedbe poznatih imena.

Kiril Đajkovski, Gibonni, LetuŠtuke, Rudimental, S.A.R.S, Hladno Pivo, Ritam Nereda, Jinx, Elemental i Stereo MC's samo su dio muzičke ekipe koju je OK Fest doveo u srce netaknute prirode, na još jedan muzički spektakl.

Vođen mišlju da se viski  pije najbolje u dobrom društvu,  Jack Daniel's  je odlučio da na OK Fest povede i goste. Da biste bili dio Jack ekipe i osvojili ulaznice za OK fest potrebno je da igrate kviz na Muzickazona.ba Instagram storyjima. Da bi učestvovali u nagradnoj igri, morate odgovoriti na svih deset pitanja, koja ćemo postavljati svaki sat od sutra, 21. juni od 9h. Storyje ćemo objavljivati tačno na svaki sat, do 18h, a u 19h ćemo objaviti imena dobitnika.

Ulaznice važe za sva tri dana festivala, i uključuju i kamp mjesto.

Živjeli i vidimo se na Tjentištu!

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *