INmusic Festival dodao još jedan dan, stižu Kasabian

INmusic Festival je najavio novosti za 15. jubilarno izdanje. Organizatori su dodali još jedan dan i najavili kako će taj dan nastupiti Kasabian.

Britanski Kasabian su prvo potvrđeno ime četvrtog festivalskog dana kao jedan je od najpopularnijih britanskih sastava koje je publika INmusic festivala imala prilike premijerno gledati u Hrvatskoj na INmusic festivalu 2017. godine. U festivalskoj wishlisti kao i anketi provedenoj kroz novu platformu INmusic cluba koja okuplja najlojalnije posjetitelje festivala upravo su Kasabian, uz već potvrđenog Nicka Cavea & The Bad Seedse, istaknuti kao najbolji koncert u dosadašnjoj povijesti INmusic festivala. Iza Kasabiana je šest hvaljenih studijskih albuma i stotine rasprodanih koncerata, headline nastupa na najvećim svjetskim festivalima kao i impresivan popis glazbenih nagrada i nominacija, uključujući Brit Award za najbolji britanski glazbeni sastav. Međunarodnu reputaciju Kasabian su čvrsto utvrdili headline nastupom na kultnom Glastonburyu 2014. godine dok je njihova ovogodišnja jesenska povratnička turneja u Velikoj Britaniji rasprodana u svega 20 minuta. Jedan od najboljih glazbenih sastava uživo vraća se na glavnu pozornicu INmusic festivala u sklopu posebnog povratničkog izdanja najvećeg hrvatskog open-air festivala.

Sve trodnevne ulaznice kupljene za 15. izdanje festivala vrijede i za dodatni četvrti festivalski dan. Četverodnevne ulaznice u prodaji su putem INmusic web shopa i u Dirty Old Shopu dok registrirani članovi INmusic cluba, mogu ostvariti popuste i do 100 kn, ovisno o broju dosad posjećenih INmusic festivala.

Kasabian se pridružuju line-upu kojeg do sada čine The Killers, Nick Cave & The Bad Seeds, Deftones, Royal Blood, IDLES, White Lies, Fontaines D.C., Gogol Bordello, Amadou & Mariam te Hinds.

INmusic se održava od 20. do 23. juna 2022. godine na Otoku hrvatske mladeži Jarun.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *