Hladno Pivo nastupa na Sea Star festivalu

Najveći regionalni punk rock bend Hladno pivo nastupit će na Sea Star Festivalu koji se i ove godine održava 24. i 25. maja u laguni Stella Maris u Umagu.  

Uz već najavljene headlinere i najveće svjetske zvijezde hip-hop i elektronske muzike kao što su Wu-Tang Clan, Nina Kraviz, Sven Vath, IAMDDB, Ilario Alicante, Enrico Sangiuliano, te udarne regionalne asove među kojima su Vojko V, Fox, Petar Dundov, Krankšvester, DJ Jock i mnogi drugi, na veliku pozornicu stižu Mile Kekin i ekipa, i to ne samo kao zvijezde u svom žanru, već i kao povijesno važan bend koji je u proteklih 30 godina osvojio srca čitave regije.

Značaj Hladnog piva nemoguće je svesti na puku diskografiju koja obuhvaća osam antologijskih studijskih albuma. Od prvijenca zicera „Džinovski“, preko albuma “G.A.D.” i “Desetka”, stilski su se razvijali na čvrstim izdanjima “Pobjeda”, “Šamar” i “Knjiga žalbe”, da bi uspješno zagrebli u daljnja glazbena otkrivenja na izdanjima “Svijet glamura” i “Dani zatvorenih vrata”. Uvijek oštri, nikad ponavljajući, spremni na promjene i istraživanja, svjesni značaja i ranih izdanja, uspjeli su punk kao alternativni žanr demistificirati mainstream publici te im ga približiti i učiniti urnebesno zabavnim.

Dosad potvrđena imena lineupa čine najveći svjetski hip hop kolektiv Wu-Tang Clan, bogovi elektronike Sven Vath, Nina Kraviz, Ilario Alicante, Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique, kao i vrsna hip hop postava u suradnji s Dritom, najvećim regionalnim klupskim trap i hip hop festivalom koju čine trap-jazz diva IAMDDB, Vojko V, Krankšvester, FOX, High5, Buntai, Smoke Mardeljano i Hazze.

Na Sea Star dolaze i najveće elektronske zvezde današnjice!

Dosad potvrđena imena lineupa čine bogovi elektronike Sven Vath, Nina Kraviz, Ilario Alicante, Enrico Sangiuliano, Petar Dundov, DJ Jock, Lawrence Klein i Unique, kao i vrsna hip hop postava u suradnji s Dritom, najvećim regionalnim klupskim trap i hip hop festivalom koju čine nova neo soul i R&B diva IAMDDB, Vojko V, Krankšvester, FOX, High5, Buntai, Smoke Mardeljano i Hazze.

Ulaznice za Sea Star mogu se kupiti u BiH po cijeni od 64KM. Više informacija potražite na ovom linku


Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *