Hladno Pivo, Let3, Brkovi i drugi na banjalučkom Moto Festu

Banjaluka će i ove godine biti domaćin drugog po redu „Moto Festa, Banjaluka 2018“ koji će se 25. i 26. maja održati na tvrđavi Kastel.

Organizator događaja MK Stršljen nastavlja u istom pravcu i primarni cilj Moto Festa ostaje usmjeren na razvoj i promociju moto sporta, kao i moto turizma u gradu na Vrbasu.  I ovoga puta Moto Fest će 25. i 26. maja učiniti Banjaluku mjestom okupljanja i druženja velikog broja bajkera iz BiH, cijele regije i inostranstva. Učešće je potvrdio i veliki broj partnerskih moto klubova, te se u skladu sa najavama na banjalučkim ulicama očekuje između 3000 i 4000 motora.

U skladu sa dosadašnjom dobrom saradnjom i ove godine na Moto Festu u Banjaluci, u okviru dvodnevnog sajamskog programa sa kolekcijom najnovijih modela potvrdili su učešće svjetski moto brendovi poput: „Ducati“, “Yamaha”, “BMW”, “Moto Guzzi”, “Suzuki”, “CF moto”, “Gilera”, “Aprilia”, “Piaggio”, “Vespa”…

Programski raspored pored moto sajma, obuhvata i bogat muzički program u okviru kojeg će nastupiti najpoznatija imena regionalne ali i svjetske muzičke scene. Na Kastelu će tokom dva dana za odličan provod i najbolju zabavu biti zaduženi: Che Sudaka/ Hladno pivo / Brkovi / Zabranjeno pušenje / Let 3 / Kanda, Kodža i Nebojša / DLM / Daddy Cool tribute Zucchero.

Programom Moto Festa će biti obuhvaćeni i mnogi drugi sadržaji, kao što su: izložbe, stunt vožnje, izbor/nagrada za najbolje motore i moto klubove… I ove godine biće organizovana humanitarna tombola, a sredstva će biti donirana za pomoć djeci koja boluju od celijaklije.

U povodu najave Moto Festa, Banjaluka 2018 danas je održana press konferencija na kojoj su učestvovali: Siniša Praštalo, predsjednik MK „Stršljen“; Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare; Mile Kekin, frontmen grupe „Hladno pivo“; Sejo Sexon, frontmen grupe „Zabranjeno pušenje“; Shamso 69, frontmen grupe „Brkovi“.

Siniša Praštalo, predsjednik MK Stršljen predstavio je kompletan program ovogodišnjeg Moto Festa, sa posebnim akcentom na Moto sajam, bogat muzički program, ali i prateće događaje. Naglasio je da je ovaj događaj uvršten u program obilježavanja 22. aprila – Dana grada Banjaluka „Proljeće u Banjaluci“, kao i da je Grad Banjaluka i ove godine podržao Moto Fest.

Frontmeni bendova „Zabranjeno pušenje“, „Brkovi“ i „Hladno pivo“ kao što su zaduženi za odličan provod na nastupima, pobrinuli su se da smjeha i odlične atmosfere ne manjka ni na press konferenciji. Frontmen benda Brkovi Shamso 69 za nastup u Banjaluci osim dobre zabave najavio je i novi singl koji će na nastupu 26. maja na Kastelu izvesti pred banjalučkom publikom. Mile Kekin iz Hladnog piva, obećao je odličnu zabavu u duhu ovogodišnjeg jubileja benda koji obilježava 30 godina postojanja , kada će i na Kastelu 25. maja izvesti neke od pjesama sa početka karijere u novom ruhu. Sejo Sexon obećao je da će svi koji dođu na Kastel 26. maja kao i uvijek uživati u odličnoj svirci i nastupu Zabranjenog pušenja.

Banjalučka pivara i ove godine je uz Moto Fest: “Čini nam veliko zadovoljstvo što su Banjalučka pivara i Nektar pivo i ove godine prijatelj jedinstvene  manifestacije ovog tipa na našim prostorima –  drugog po redu „Moto-festa 2018“. Posebno nam je drago što ćemo zajedno sa organizatorima imati priliku da ugostimo brojne motocikliste iz cijele RS, BiH i zemalja okruženja, a ono što je sigurno jeste da ih očekuje sjajna zabava uz najbolje pivo i odličan program. “Moto fest 2018” predstavlja odličan početak festivalske sezone i brojnih dešavanja u Banjaluci, koja nas očekuju ovo ljeto, a koja na najbolji mogući način promovišu naš grad i zaista smo srećni  što smo dio toga,” izjavila je Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *