Fresh Wave festival akcija, kupiš 4 ulaznice jednu dobiješ gratis

Od ponedjeljka, 17.6. za Fresh Wave Festival dostupni su super drugarski paketi ulaznica 4+1 koji podrazumjevaju jednu trodnevnu ulaznicu gratis na četiri kupljene trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj cijeni od 65 (33evra). Ne propusti šansu jer broj paketa je ograničen, okupi ekipu i na vrijeme se obezbijedite festivalskim ulaznicama po najboljem dealu.

Podsjećamo da su i dalje u prodaji trodnevne  festivalske ulaznice, a listi izvođača koji će nastupiti na Fresh Wave Heaven izdanju festivala uskoro će se pridružiti i izvođači Energy bine, koja je do sada ugostila brojne regionalne izvođače elektronske muzike ali i imena kao što su Marshall Jefferson, Oxia, Whyt Noys. Fresh Wave Heaven će publici predstaviti više od 120 izvođača na šest festivalskih bina, a sudeći prema najavama i ugostiti posjetioce iz više od 15 svjetskih zemalja!

Provjeri listu slobodnih smještajnih kapaciteta za vrijeme festivala na freshwavefestival.com i osiguraj kompletiran doživljaj vrhunskog uživanja ovog avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel uz Pan-Pot, Matador, Butch, Booka Shade, Joris Voorn, Hernan Cattaneo, Nipplepeople, Krankšvester, Sajsi MC, Krešo Bengalka, Lollobrigida, Rock Simfonija, Eyesburn i mnoge druge, na 8. izdanju Fresh Wave Festivala!  

Uz početak prodaje ograničenog broja promo paketa 4+1 istovremeno počeće prodaja jednodnevnih festivalskih ulaznica po cijeni od 30KM (15evra) za svako festivalsko veče. Sve ulaznice dostupne su na on line ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *