Frenkie, Kontra i Indigo predstavili spot za ‘Koga briga’

Nakon što su nam iz Amerike donijeli spotove za pjesme ‘Mosh pit’ i ‘Našu noć’ koji su snimani u Los Angelesu i Las Vegasu, Fm Jam trojka je predstavila i treći video s aktualnog albuma. Ovaj put ekranizaciju je dobila je pjesma ‘Koga briga’ na kojoj Frenkiju, Kontri i Indigu gostuje mladi sarajevski mc Katarza. Kadrovi za video spot su snimani u Los Angeleseu i Sarajevu a Koga briga je trenutno najslušanija pjesma s albuma i predstavlja energičnu klupsku himnu. Režiju i kameru potpisuje Jasmin Omerika koji je bio zadužen i za prijašnja dva spota. 

Treba napomenuti da su Frenkie, Kontra i Indigo u finalnim pripremama za veliki sarajevski koncert koji će se održati 15. februara u Domu Mladih. Taj nastup će ujedno biti i prva promocija novog albuma, a ekipa je najavila i impozantnu listu gostiju. Tako će sa Fm Jam ekipom binu dijeliti popularni beogradski mc Smoke Mardeljano, dok lokalnu podršku pružaju Katarza, Black Beriz, Stoposto, Geko i Cunami. Za warm up i after su zaduženi Dj Soul i Dj Mrki koji iz Beograda stiže sa Smoketom. 

„Kao što se može naslutiti ovo će biti naš najveći samostalni koncert ikada. Ujedno i test gdje ćemo vidjeti koliko smo jaki mi, a i Sarajevo. Radili smo proteklih godina vrijedno i mislim da je sada vrijeme da vidimo te rezultate. Vidimo se 15.2 u Sarajevu!“, poručuje Frenkie. 

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *