E-PLAY večeras započinju bh. turneju

„Sinoć ste u Vršcu bili odlični! Uživo ste atraktivni na svaki način, vizuelno, instrumentalno, energetski. Moja prijateljica je oduševljena i kaže da nije bilo sekunde praznog hoda, ni dosade. Kum je do polovine bio u meditativnom stanju, posle ste ga naterali da igra. Drugar Ivan je došao na nagovor devojke i oduvan je. U jednom se svi slažemo – vi ste za svetsku scenu!“ – ovo je samo jedan od brojnih komentara publike na live nastup beogradskog rock sastava E-PLAY.

Sastav E-PLAY iza sebe ima četiri studijska albuma, trenutno im izlazi i peti album Sloboda, veliku listu samostalnih i festivalskih nastupa (od main stage-a na Exit festivalu, preko koncerata u Parizu, pa do koncerta u Bolonji povodom “Dana Beograda”, Mikser festivala i mnogih drugih). E-PLAY je učestvovao i na više kompilacija (kompilacija muzike iz filma Munje, kompilacija posvećena Milanu Mladenoviću). Muziku ovog benda možete čuti i u filmovima Munje, Potraga za srećkom, Zduhač znači avantura, a za koji dan uživo i kod nas!

S nestrpljenjem čekamo njihovu mini turneju u tri bosanskohercegovačka grada:

  • Četvrtak, 29.mart, TUZLA – klub PALMA, od 21:00h
  • Petak, 30.mart, SARAJEVO- klub SLOGA, od 21:00h
  • Subota, 31.mart,  MOSTAR – OKC ABRAŠEVIĆ, od 21:00h

U Sarajevu i Mostaru koncertu se pridružuje sarajevski autor Dražen Galić aka ŠKODRA, koji će u pratnji ritam sekcije Omer & Berin uživo promovirati solo album Pretvorit ćeš se u pjesmu.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *