Dua Lipa objavila lyric video za ‘Future Nostalgia’

Nakon ogromnog uspjeha s posljednjim singlom “Don't Start Now“, svjetska superzvijezda Dua Lipa objavila je novu pjesmu “Future Nostalgia” koja će se naći na nadolazećem albumu istoga naziva.

“Future Nostalgia naslovna je pjesma mog albuma i nešto što će vas okupirati do Nove godine. Napisala sam je s Jeffom Bhaskerom i Coffeejem jednoga poslijepodneva u Los Angelesu. Zaigrali smo se, zabavili i nismo se doživljavali toliko ozbiljno, ali toliko nam se svidjela da smo je željeli podijeliti i s vama” – poručila je Dua Lipa o najnovijoj pjesmi koja je dobila i službeni lyric video te s kojom je korak bliže novoj, uzbudljivoj etapi svoje karijere.

“No matter what you do I’m gonna get it without ya, I know you ain’t used to a female Alpha” – samo je jedan od moćnih stihova njezine nove pjesme. Također, putem svog Facebooka najavila je i službeni video za novi singl koji stiže iduće godine.

Dua sljedeće godine objavljuje novi album, koji će predstaviti na europskoj turneji. Sve o nama najbližem koncertu (Beč) potražite na ovom linku.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *