Coldplay s novim koncertnim filmom stiže u Cinestar kina

Nakon rekordnog uspjeha Coldplay Music Of The Spheres emitovanja uživo iz Argentine u kina širom svijeta prošlog oktobra, bend se vraća na velika platna u ovoj potpuno novoj, konačnoj rediteljskoj verziji koncerta, u 4DX formatu.

Snimljen tokom rasprodatih deset večeri Coldplaya na stadionu River Plate u Buenos Airesu, ovaj spektakularni koncertni film sadrži remiksovan/remasterovan zvuk i zadivljujuće vizuelne prikaze koje je snimio reditelj Paul Dugdale, dobitnik nagrade BAFTA i nominacije za Grammy, uključujući mnoštvo dosad neviđenih snimaka.

Svjetla, laseri, vatrometi i LED narukvice ispunjavaju platno na koncertu koji je The Times proglasio “najveći muzički show ikada”. Uz klasične hitove kao što su ‘Yellow’, ‘Fix You’, ‘Viva La Vida’, ‘My Universe’ i ‘A Sky Full Of Stars’, film uključuje gostovanja zvijezda uključujući Jina iz BTS-a s debijem uživo rekordnog singla ‘The Astronaut’.

Ne propustite priliku podijeliti ovo radosno, životno iskustvo s obožavaocima Coldplaya diljem svijeta. Ova prezentacija takođe uključuje poseban dokumentarac iza kulisa – koji sadrži neviđene intervjue s bendom – koji je ekskluzivan za kina.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 15KM, a mogu se kupiti na stranici Cinestara.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *