Cijeli univerzum u nekoliko minuta – predstavljen aftermovie EXITA 2023!

EXIT je ove godine kreirao svoj jedinstveni Univerzum, u kom su svjetla reflektora usmjerena ka posjetiteljima, a svaki pojedinac najsjajnija zvijezda, ravnopravna sa vodećim svjetskim izvođačima. U kom su svi slobodni da budu ono što jesu, da budu sretni i hrabri, da vjeruju i maštaju, da vole i mijenjaju svijet. „Eho ovog trenutka odjekivat će vijekovima“ – rekao je motivacioni govornik Aubrey Marcus na otvaranju festivala, a upravo iz EXIT Univerzuma svijetu je poslata visokofrekventna energija ljubavi i slobode. U iščekivanju narednog izdanja festivala, koje će biti održano od 11. do 14. jula 2024. godine, EXIT kroz zvanični aftermovie predstavlja parče svog univerzuma.

Sazviježđe sačinjeno od više od 200.000 najsjajnijih zvijezda učinilo je EXIT Univerzum cjelovitim, jedinstvenim, posebnim i magičnim, energijom koju je svaki pojedinac donio na Tvrđavu. Njihova međusobna ukrštanja, zajednička iskustva, zagrljaji, poljupci, trenuci koje su živjeli uživo i uspomene koje su zajedno kreirali, donijeli su višedimenzionalno muzičko, duhovno i kosmičko iskustvo, koje je doseglo granice univerzuma – doslovno, prvim ikad otvaranjem festivala iz svemira.

EXIT Univerzum upotpunilo je emotivno ponovno okupljanje sa kultnim bendom The Prodigy, proslava 50 godina hip-hopa sa najvećom rep grupom svih vremena Wu-Tang Clan, zvjezdana prožimanja koja su donijeli Skrillex, Eric Prydz, Dimitri Vegas & Like Mike, Alesso, Nina Kraviz, Indira Paganotto, Amelie Lens, Keinemusik, Viagra Boys i mnogi drugi, kao i svaki pojedinac, svaka najsjajnija zvijezda, ujedinjeni u porukama ljubavi i slobode!

Sa ovom energijom, beskompromisnim povjerenjem i podrškom izvođača, publike i fanova festivala koji snažno stoje uz njega već više od dvije decenije, EXIT sigurno korača u 2024. godinu, kada će od 11. do 14. jula još jednom postati omiljeno mjesto okupljanja posjetiteljima širom svijeta.

Ulaznice za EXIT 2024 zvanično će biti puštene u prodaju u utorak 10. oktobra tačno u podne!

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *