Buč Kesidi u Sarajevu – ulaznice u prodaji

Kao što smo već pisali, Buč Kesidi nastupaju u Sarajevu 5. maja.

Koncert će održati u Cinemas Clubu Sloga, a ulaznice su u prodaji od danas (17. mart), od 12h, na Kupikartu.ba, te u SarajevoDisk shopu (Skenderija), na Platou Skenderaija i biletarnica BKC-a.

Nastup je izuzetno ograničenog kapaciteta na kojima ćete moći da uživo po prvi put čujete neke pjesme sa novog albuma pored regularnog repertoara!

Pred turneje koja obilazi 12 gradova održat će i velike koncerte u Beogradu na Tašmajdanu i u Novom Sadu u Spensu!

Bend je dostigao regionalnu popularnost, o čemu svjedoče milionski pregledi na YouTubeu, posjećeni koncerti, kao i nagrade za koje su nominovani i koje su osvojili. Neke od njih su nominacija IMPALE za Evropski nezavisni album godine, GODUM nagrada za najbolje mlade snage 2020, 2020 MAC Awards – Alternativna pop pjesma godine (za Nema ljubavi u klubu), ELLE Style Awards 2020 – Up-And-Coming Artist nagrada, RUNDA nagrada 2020 – Najbolja pesma (za singl Nedelja ujutru), Adria Muzzik Video Awards – Najbolji video (za spot za pesmu TIHO) i mnoge druge. Bend je prošle godine nastupio na gotovo svim najbitnijim domaćim festivalima a kruna sezone su svakako koncert kod Pobednika u Beogradu i pet uzastopnih rasprodatih koncerata u Zagrebu.

Buč Kesidi je nedavno izbacio dva singla sa predstojećeg trećeg albuma, “Curimo po asfaltu” i “Skupi snagu”, koje ćete imati priliku da čujete uživo po prvi put.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *