Brown Sugar RnB večeras u Sarajevu

Foto: Vedad Krbešević

DJ dvojac popularnog Brown Sugar RnB događaja dolazi u grad i to u jeku festivalske groznice. Odmah prekoputa žile kucavice SFF-a, Narodnog pozorišta u Sarajevu, u dobro poznatom Enzzo baru, Merakoon i DJ Soul će u ponedjeljak navečer, 19. augusta, prirediti zabavu koju ne želite propustiti. 

Do sada su oduševili hiljade zaljubljenika uz dobar provod, organizirajući sjajne partye, poput onoga kada se uz zalazak plesalo na bazenu, a nastup dvojca obećava pomjeranje granica kada se radi o fantastičnoj zabavi. Organizatori su poznati po tome da na svakoj lokaciji naprave doživljaj potpuno novog prostora, a ovaj put dolaze u kafić koji živi samo tokom festivalskih dana i noći, što je razlog više da ponedjeljak večer provodete upravo tu.   

Osim fantastičnih muzičkih izdanja Enzzo bar pažnju prolaznika plijeni i detaljno osmišljenim specijalnim efektima. Dok je prošle godine na zgradi iznad svaki prozor imao svoj light show, ove godine tu su plesači i saksofonista koji će vas natjrati da zaplešete sa njima do ranih jutarnjih sati. 

Osim Brown Sugar RnB partya, koji će od ponedjeljka napraviti najzabavniju noć u sedmici, u Enzzo baru ne želite propustiti ni Lanu feat G Edd koja nastupa u nedjelju 18. 8., El Mano/ Prufrock 20.8., opuštene jazz tonove Peppe le Funk 21.8. Fedju Knadl 22.8. te Audio in Funktion b2b Zlijay koji će biti zaduženi za noć zatvaranja Festivala, 23.8. 

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *