Body Count i Max Calavera snimili zajednički spot

Kultni hiphop metal bend Body Count, objavio je spot za pjesmu “All Love Is Lost”, u kome se pojavljuje i frontmen Soulflya, Max Cavalera.

Pjesma “All Love Is Lost”, čiji je Cavalera koautor, bavi se snažnim osjećanjima koje neko ima kad njegovo povjerenje izda voljena osoba, a frontmen Body Counta, Ice T je za spot angažovao glumicu Kelly Giddish s kojom glumi u krimi seriji Law And Order: Special Victims Unit.

“Mislim da se svako može povezati s tom pjesmom. To je omiljena stvar s ‘Bloodlust’ na ‘Liquid Metal’ (kanalu radija SiriusXM). Tako da smo za nju morali uraditi spot”, objašnjava Ice T.

Body Count dolazi 18. juna u Beograd sa albumom “Bloodlust” (2017), s kojeg su se već istakli “No Lives Matter”, “Black Hoodie” i “Ski Mask Way”, a na njemu se nalazi i obrada klasika legendarnog Slayera, “Raining In Blood”. Ulaznica za Body Count u Beogradu košta 2.000 dinara preko mreže Eventim. Osim u Beogradu, bend će nastupiti i u Zagrebu, dan kasnije, 19. juna, u Boćarskom domu. Cijena ulaznice je 170 kn i mogu se kupiti na Eventim.hr.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *