Artan Lili predstavljaju album “III” u zagrebačkoj Tvornici kulture

Sjajan beogradski noise pop bend Artan Lili dolazi u Tvornicu kulture u petak 13. marta 2020. predstaviti novi album “III” kao i svoj audio-vizualni show.

Artan Lili dosad su objavili čak pet singlova i spotova s novog, trećeg studijskog albuma “III”. “Novi Artani su pred vama. Naporno smo radili da završimo čitav novogodišnji paket od pet singl-spotova. Sve zvuči i izgleda sjajno i jedva čekamo da ih premijerno izvedemo publici u regiji”, euforično izjavljuje frontmen Bojan Slačala. Kompletan audio-vizualni show bend je već testirao na domaćem terenu u Beogradu, a sada ga po prvi puta donose u Zagreb.

Prepoznatljiv i zarazni noise pop zvuk benda, odličan vizualni identitet i tekstovi koji su angažirani, nježni i razumljivi, te nikako površni, čine Artan Lili. Bez sumnje jedan od najčešće spominjanih bendova u regiji posljednjih godina, zavrijedili su svoje pozicije među novim snagama domaće i regionalne glazbene scene i jedna su od koncertno najaktivnijih grupa ovih prostora. Artan Lili čini ustaljena postava Bojan Slačala (bas i vocal), Romana Slačala (vokal i daire), Marko Ajković (bubanj) i Ivan Skopulovič (gitara). Do sada su izdali dva albuma, “Artan Lili” “New Deal”, a nove pjesme kao i reizdanje sad već kultna dva albuma grupe su u regionalnoj suradnji izdale dvije najveće izdavačke kuće, Croatia Records i beogradski PGP-RTS.

Bend je u prošlom posjetu Tvornici rasprodao Mali pogon, a ovoga puta se Artan Lili vraćaju u Veliki pogon. Kritika prepoznaje maksimum koji daju na pozornici, nazivaju ih nečim najzanimljivijim iz regije i predviđaju da će se još njihovu zaraznu glazbu još čuti. Prva prilika je 13. marta s novim materijalima i uz veliki audio-vizualni show. 

Ulaznice u pretprodaji iznose 60 kn, a na dan koncerta 80 kn. Službena prodajna mjesta su Tvornica Kulture (Ljudevita Posavskog 1), Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), sva prodajna mjesta Entria i na www.entrio.hr.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *