U aprilu počinju Sarajevo Intergalactic Sessions 2018

ART LAB pokreće programski serijal pod nazivom SARAJEVO INTERGALACTIC SESSIONS koji će se u 2018 godini desiti u periodu april – maj –  juni.

Sa težnjom da se aktivnosti kulture u gradu Sarajevu pored regionalnih i lokalnih umjetnika obogate i internacionalnim programima, serijal će ovogodišnju ediciju serijala posvetiti planetarno poznatim, legendarnim DJ producentima koji su obilježili i obogatili čudesni svijet elektronske muzike.

U svakoj godini serijal Sarajevo Intergalactic Sessions će prezentirati nove programske koncepte i umjetnike/ce sa internacionalne scene.  Program će biti modularan i uvijek će pored pažljivo izabranih DJ-eva, bandova i drugih muzičkih formi obuhvatati i podržavati umjetnike/ce sa regionalne i lokalne scene.

Program “Sarajevo Intergalactic Sessions” ponudit će programe različitih žanrova sa kombinacijama u serijalu koji će obradovati sve generacije auditorijuma. Internacionalna promocija grada Sarajeva,  njegove kulture i umjetnika jedan je od ciljeva serijala.

Zbog intimnije atmosfere programa ovogodišnja edicija serijala održat će se u amfiteatru Doma mladih, Skenderija te će broj ulaznica za svaki program u serijalu biti strogo limitiran.

Glavni program ovogodišnjeg serijala Sarajevo Intergalactic Session bit će uskoro objavljen.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *