Sam Smith singlom ‘Diamonds’ najavio novi album

Sam Smith je predstavio novi singl.

Britanski muzičar najavio je objavu novog albuma ‘Love Goes’, koji će svjetlo dana ugledati 30. oktobra ove godine. Riječ je o iščekivanom, trećem studijskom izdanju koje će stići tri godine nakon drugog LP-a ‘The Thrill of It All’. Vijest je popraćena i premijerom potpuno novog singla ‘Diamonds‘, koji stiže nakon niza saradnji poput globalnog hita ‘Dancing With A Stranger’ te uspješnih singlova ‘Promises’ i ‘I'm Ready’.

Vizual pjesme, koji prati iznimnu plesnu priču, kreirao je Luke Monaghan, a on i Sam već su sarađivali u izradi spotova za hitove „How Do You Sleep“, „Too Good At Goodbyes“ i „Writings On The Wall“.

Kako potvrđuje Smith, rad na ovom projektu bio je „najeksperimentalnije razdoblje u mojem životu, osobno i muzički. Svaki je odlazak u studio bio popraćen jasnim ciljem, da ćemo kreirati muziku bez ikakve zadrške. Rezultat je čaroban, a čitavo je iskustvo bilo terapijsko i izrazito zabavno. Moja ljubav prema glazbi je toliko široka, nema mjesta sramu. Prisutna je samo ljubav, ljubav prema pjevanju, stvaranju i plesanju. Hvala svakome tko je prihvatio moju kreativnost i dozvolio mi da tijekom snimanja budem osoba koja želim biti.“

S osvojene četiri nagrade Grammy, tri nagrade BRIT te jednim Oscarom, Sam Smith je jedno od najuspješnijih imena novije muzičke historije. Rasprodane turneje i rekordan broj streamova, koji trenutno iznosi više od 30 milijardi, dodatno potvrđuju taj status. Globalna pop zvijezda krajem je prethodne godine na Instagram profilu otkrila da se izjašnjava kao rodno nebinarna osoba, odnosno da koristi zamjenice oni/njih.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *