Pogledajte snimak rođendanskog koncerta benda Električni Orgazam

Električni orgazam je na svom YouTube kanalu objavio snimak jednog od dva trijumfalna koncerta u Domu omladine Beograda (DOB), kojima je prošlog decembra proslavljao 35 godina postojanja.

Na Youtubeu je snimak prvog koncerta, kog je režirao Vladimir Jakšić. Publika može da vidi i delove koncerta na kojima su gostovali originalni članovi benda basistkinja Marina Vulić i gitarista Ljubomir Jovanović-Jovec, kao i basista druge postave Jovan Jovanović-Grof”, objašnjava frontmen benda Srđan Gojković-Gile.

Dijelovi drugog prošlogodišnjeg koncerta naći će se na vinilnoj ploči Električnog orgazma “Puštaj muziku”, koju bi trebalo da tokom decembra objavi promoterska kuća Long Play.

Jednoiposatni snimak na YouTubeu sjajan je uvod u novi susret Električnog orgazma s beogradskom publikom 23. decembra u dvorani “Amerikana” DOB-a, gdje bend obilježava još jednu značajnu godišnjicu – 30 godina albuma “Distorzija”! Električni orgazam će 23. decembra pored svih 11 pjesama sa tog kultnog albuma izvesti i velike hitove iz svih dijelova karijere.

Ulaznica za koncert Električnog orgazma u “Amerikani” 23. decembra košta u pretprodaji 1.200 dinara, preko mreže Eventim.

VAŽNO! Od 1. decembra ulaznica košta 1.500 dinara, a na dan koncerta 1.700 dinara.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *