Outlook Festival najavio izdanje za 2018. godinu i pustio ulaznice u prodaju

Outlook Festival najavio je izdanje za 2018. godinu. Nakon ovogodišnjeg izdanja, organizatori se već pripremaju za sljedeću godinu.

Fanovima su poručili:

“Hvala svima koji su sudjelovali na sjajnoj proslavi 10. godina Outlook festivala koja je završila 10. rujna na tvrđavi Punta Christo pored Pule!
Desetljeće Outlook festivala obilježeno je sjajnim koncertom u pulskoj Areni, savršena uvertira za četiri festivalska dana i noći na čak 11 unikatnih pozornica smještenih na mističnoj tvrđavi, 350 izvođača te više od 40 party brodova.

Želimo nagraditi sve dosadašnje, ali i buduće posjetitelje Outlooka posebnom ponudom festivalskih ulaznica za 11. festivalsko izdanje, po do sada najnižoj cijeni od samo 400 kn. Festivalska ulaznica vrijedi za 4 festivalska dana i noći na tvrđavi Punta Christo (od 6. do 9. rujna 2018.) ne uključujući koncert otvorenja. Za usporedbu krajnja cijena festivalskih ulaznica na blagajni je 850 kn.”

Outlook festival je najveći europski festival bass muzike i soundsystem kulture koji će ove godine doživjeti svoje 11. izdanje od 5. do 9. septembra 2018. Smješten u austro-ugarskoj tvrđavi Punta Christo iz 19. stoljeća koja je ispresijecana maštovito uređenim pozornicama, intimnim tunelima i prolazima, s pogledom na pulski zaljev i Brijune, Outlook ujedinjuje najbolje od svjetske dub, reggae, dubstep, hip-hop, drum‘n’bass, garage i srodne muzike u spektakularan festivalski vikend. Outlook festival je nezaobilazna festivalska stanica za kraj ljeta 2018.!

Outlook je nedavno nominiran za najbolji festival u “overseas” kategoriji na Festival Awards, a za njega možete glasati na ovom linku.

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *