Kojoti se vraćaju na muzičku scenu

Legendarni hrvatski bend Kojoti koji su 16 godina bili razdvojeni i koji su jedina poznata rock ‘n’ roll grupa s ovih prostora koja nikada nije napravila povratničku turneju, početkom sljedeće godine stat će pred publiku festivala Brijačnica i odvestih ih u svemir čvrstog, masnim rifovima nabijenog rock ‘n’ rolla na koji se skakalo 90-ih godina i koji ih je vinuo u sam vrh tadašnje rock scene.

Zidovi Boćarskog dom podrhtatvat će zbog hitova ‘Sto milja daleko od nje’, ‘Halucinacija’, ‘Razuzdan i lud’, ‘Hodala je pola metra iznad zemlje’, ‘Trese, lupa, udara’ i ‘Izbugljen u svemiru’

Jedni od nositelja Fiju-briju generacije u drugoj polovici 90-ih osnovani su 1992. godine, a utemeljio ih je Davor Viduka. Bend Kojoti će nastupati u svojoj najjačoj postavi Davor Viduka (gitara), Alen Marin (vokal), Vanja Marin (bas), Bobo Gruičić (bubanj), s gostima iznenađenja. Bend je u svojoj karijeri objavio tri studijska albuma za Dancing Bear, “Kojoti” (1995.), “Halucinacija” (1996.) i “Sex Disko Kung Fu” (1998.).

Prestali su sa radom 2000. godine!

Foto: Tom Benzon

Please follow and like us:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *